O nama

Firma Telemontaža DOO osnovana je 2012. godine i bavi se građevinskim radovima u oblasti infrastrukture a specijalizovana je za izvođenje radova na mobilnoj, fiksnoj i optičkoj telekomunikacionoj mreži. Pored toga Telemontaža i njen tim nude odgovarajuće konsultantske usluge u pomenutim sferama poslovanja.

Vremenom smo se etablirali kao jedna od vodećih firmi na Balkanu iz oblasti telekomunikacija a potom se proširili i na zemlje van Balkana tako da sada brojimo predstavništva u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Nemačkoj i Norveškoj i za kratko vreme zaradili smo epitet odgovornog i iskusnog partnera svih nacionalnih i brojnih međunarodnih operatera.

U našem timu, koji neprekidno raste, cene se marljivost, preciznost i odgovornost, a radi se u prijatnoj atmosferi gde je uzajamno poštovanje zagarantovano. Naši zaposleni su visokoobrazovani izuzetno kvalifikovani profesionalci koji svakom zadatku pristupaju revnosno, a svojom predanošću i stručnošću ostvarili su sa klijentima odnos pun poverenja. Inovacija i sposobnost prilagođavanja su nam veoma bitni, jer su zaslužni za zadovoljstvo svakog klijenta.

Firma pruža ne samo mogućnosti učenja i napredovanja već i rad u nekom od naših predstavništava u Evropi.